Actes de Celebració


Festa dels patrons de Catalunya El passat dia 27 d'abril, festivitat de la Mare de Déu de Montserrat, es va celebrar la Festa del Patrons de Catalunya a la Plaça de St. Jordi. Amb aquesta ocasió, es va inaugurar i beneïr el nou mural de St. Jordi que presideix dita plaça. Aquesta obra, que és de bronze, ha estat realitzada per l'artista local Josep Castellana i Niubó.
L'acte va consistir en una celebració de la missa i la benedicció del mural a càrrec de Mn. Josep M. Vilasseca, rector de la Parròquia de Tàrrega i es va comptar amb l'actuació de la Coral Bona Nova, sota la direcció de Jaume Oliveres.
Posteriorment, es va celebrar l'acte de descoberta de dues plaques que donen nom a un passeig i un camí del Parc, el passeig a nom de Màrius Amigó i Pellicer, segon president de la nostra entitat entre els anys 1920 i 1936. El nom del camí es va donar a Magí Capdevila i Carnicer, president al llarg dels anys 1971 al 1977.(fotografies de Josep Ma. Martí)
Acte institucional celebrat el dia 23 de febrer de 2013 (Data de la commemoració del Centenari)" Presidits pel Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya. (fotografies de Josep Ma. Martí)
"Festa de l'arbre del Centenari" celebrada el dia 9 de març de 2013 amb la presidència del Molt Honorable Sr. Artur Mas i Gavarró, president de la Generalitat de Catalunya. Aquest acte es va poder comptar amb la presencia de la sra. Andrea Cort Busquets, de 104 anys d'edat, que el 26 de febrer de 1922 va ser una de les alumnes que va apadrinar un arbre del Parc. En aquest acte també es va inaugurar la Font dels Escolars, bastida en homenatge a tots els nens i nenes de Tàrrega que a principis del segle passat, van apadrinar un arbre del Parc de Sant Eloi. (fotos de Jordi Bedmar)