Centenari

Celebració


L'Associació d'Amics de l'Arbre té previst encetar els actes de commemoració del seu centenari a partir del dia 23 de febrer de 2013, data en la qual farà exactament cent anys de la seva fundació.

Serà a partir d'aquesta data que es vol que al llarg de tot un any es vagin succeint diferents celebracions, de caràcter divers, en l'àmbit del parc de Sant Eloi i a la ciutat de Tàrrega, bo i procurant fer-ne partícips tots els targarins i targarines i la resta de persones de la comarca. Així mateix s'han convidat a participar-hi diferents autoritats, tant a nivell local, com comarcal, provincial i nacional. Amb aquesta finalitat es pot comptar amb les persones que integren el Comitè d'Honor del Centenari que presideix el Molt Honorable Sr. Artur Mas i Gavarró, president de la Generalitat de Catalunya, acompanyat d'altres personalitats representatives del teixit social, empresarial i polític del país.

Els diferents actes que se celebraran seran anunciats prèviament al nostre web i a la revista local Nova Tàrrega per tal que tothom hi pugui participar. La cloenda d'aquest any de celebracions és prevista per al diumenge 23 de febrer de 2014.

L'Associació d'Amics de l'Arbre, des d'aquesta pàgina fa extensiva la seva invitació a participar-hi a tots els ciutadans de Tàrrega, als nostres associats i associades, a tots els targarins i targarines i als familiars i descendents d'aquests, que han format part de les diferents juntes directives de l'entitat des dels inicis de la nostra fundació fins als nostres dies. Persones totes elles que tenen el mèrit d'haver servit a una causa noble ciutadana, dedicant-hi part del seu treball i sacrificant part del seu temps per possibilitar la realització del parc de Sant Eloi seguint les directrius fundacionals de l'Associació. Igualment volem fer extensiva la nostra invitació a totes les persones i representants de les entitats que en el decurs d'aquests cent anys de vida ens han ajudat i han col·laborat, d'acord amb les seves possibilitats, a materialitzar aquesta gran obra del parc.

Desitjaríem que en un moment o altre de les celebracions dels diferents actes previstos, poguéssim tindre l'oportunitat de saludar-vos a tots, així com poder expressar-vos els nostres sentiments de gratitud i satisfacció.